Menu

Cine sunt adversarii celor trei echipe romanesti in Europa League

binäre optionen handeln sinnvoll Dupa disputarea primului tur preliminar al Europa League, cele trei echipe romanesti si-au aflat adversarii din turul urmator, cel mai cunoscut dintre ei fiind Omonia Nicosia care va intalni Astra Giurgiu. Pandurii va intalni echipa estoniana Levadia, in timp ce Petrolul va juca impotriva feroezilor de la Vikingur. Meciurile se vor desfasura pe 18 si 25 iulie, echipele romanesti vor juca acasa in tur.

pzioni binarie Astra Giurgiu, care in primul tur a eliminat echipa slovena Domzale, intalneste Omonia Nicosia, echipa cipriota cu cele mai multe prezente in cupele europene  37 de editii. In sezonul 2009-10 Omonia a intalnit Fc vaslui care a eliminat-o cu (2-0, 1-1). Omonia nu a ajuns niciodata in grupele Europa League.

binaire opties voorbeelden Petrolul are cel mai usor adversar, echipa Vikingur din Insulele Feroe. Echipa nord europeana este la a treia participare in cupele europene, in primele doua luand 17 goluri fara sa inscrie vreunul, in patru meciuri. In editia curenta a eliminat in primul tur echipa Inter Turku (Finlanda).

opzioni binarie dove farle Pandurii Targu Jiu va intalni in turul al doilea pe Levadia Tallinn, una dintre echipele cele mai titrate din Estonia, cu 10 prezente in ultimii 11 ani de cupe europene. Nu a ajuns in faza grupelor, insa acum sapte ani a eliminat formatia olandeza Twente, fiind apoi invinsa de Newcastle. In editia curenta e a trecut de Bala Town din Tara Galilor.

binary option brokers canada Sursa: hotnews

opzioni binarie come secondo lavoro Tastylia Strips 20mg Tadalafil Ghevarsha International Legal Supplier Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-15174187-cine-sunt-adversaii-celor-trei-echipe-romanesti-europa-league.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

bdswiss ähnliche 0 opzioni binari 95 ritorno stock options 100 shares restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri