Menu

UEFA i-a distrus pe turci - Iata cati bani au pierdut

segnali operativi forex gratis UEFA i-a distrus pe turci - Iata cati bani au pierdut

http://restauracefantasy.cz/?kljaksade=bin%C3%A4re-optionen-eure-erfahrungen binäre optionen eure erfahrungen Decizia UEFA de a exclude cluburile Fenerbahce Istanbul si Besiktas din cupele europene reprezinta o gaura importanta din punct de vedere financiar.

Presa turca a calculat daunele cauzate de decizia UEFA, in urma carora a reiesit ca cele doua echipe vor avea o "gaura" totala in valoare de 85 de milioane de euro.

conti demo gratuiti opzioni binarie Fenerbahce va pierde in jur de 70 de milioane de euro pentru cele doua sezoane de excludere din Liga Campionilor, in timp ce Besiktas 15 milioane pentru excluderea din Europa League.

http://paginas-web.mx/?yoga=pilot-iq-option pilot iq option In Romania, se estima ca Steaua ar fi pierdut 20 de milioane de euro daca ar fi fost exclusa din cupele europene.

trading online binario in 60 secondi Steaua va putea evolua in sezonul urmator al Ligii Campionilor, dupa ce UEFA a decis o pedeapsa cu suspendare. Ros-albastrii au o perioada de probatiune de cinci ani.

binaire opties top 10 Conform unei decizii UEFA, Steaua a primit o pedeapsa de un an cu suspendare pe o perioada de probatiune de cinci ani. Daca va comite vreun act legat de coruptie in aceasta perioada, Steaua va fi suspendata din cupele europene.

trading virtuale operazione binario In schimb, Fenerbahce a fost suspendata pentru doi ani, iar Besiktas pentru un an.

C.S.

Sursa: ziare.com

Seiu homecare workers health care plan Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/cluburi/uefa-i-a-distrus-pe-turci-iata-cati-bani-au-pierdut-1243047

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri