Menu

Cea mai galonata echipa din Bulgaria a intrat in faliment

netdania chart station Cea mai galonata echipa din Bulgaria a intrat in faliment

trading gratuito Echipa TSKA Sofia, o multipla campioana a Bulgariei trece prin momentele cele mai grele. Echipa din Sofia a intrat recent in faliment, iar pentru a continua in viitoarea editie a campionatului din Bulgaria trebuie sa fuzioneze pana la 20 iulie cu o alta echipa din prima liga, altfel, va fi nevoita sa joace intr-o liga de amatori.

Hristo Stoichkov, marele fotbalist bulgar, tehnician numit in functie recent la TSKA, in urma cu doar o luna, a declarat: "Echipa pe care o stiati nu mai exista. Este o zi trista!", a spus bulgarul pentru presa din tara sa.

free online dating sites in germany TSKA Sofia, care a terminat pe locul al treilea in sezonul trecut, nu va avea voie sa participe in sezonul viitor de Europa League.

come funzionano le opzionoi ninarie one touch Palmaresul sofiotilor in fotbalul bulgar este imens: 31 de campionate cucerite, 10 cupe si 3 supercupe ale Bulgariei a cucerit TSKA pe plan intern, din 1948, atunci cand s-a infiintat.

trading opzioni binarie cos////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'è D.A.

oxandrolone women Sursa: ziare.com

bästa Tadalafil på nätet buy Viagra online usa in Sunnyvale California Citeste mai mult http://www.ziare.com/tska-sofia/stiri-tska-sofia/cea-mai-galonata-echipa-din-bulgaria-a-intrat-in-faliment-1242619

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binaire opties afm 0 binäre option versteuern optiontime erfahrung restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri