Menu

Problemele celor de la ŢSKA pot fi exploatate de formaţiile din Liga 1 » Două ţinte interesante pentru români

opcje binarne sposób Problemele celor de la ŢSKA pot fi exploatate de formaţiile din Liga 1 » Două ţinte interesante pentru români :: GSP.RO

https www bdswiss com truffa wie verdienen binäre optionen broker geld Problemele financiare ale celor de la ŢSKA Sofia ar putea ajuta extrem de mult formaţiile de top din România. Doi dintre cei mai buni jucători ai echipei de la Sud de Dunăre pot ajunge în această vară în România.

Sildenafil Citrate beställning get tastylia (tadalafil oral strips) to buy Spas Delev (23 de ani), unul dintre cei mai promiţători jucători bulgari ar putea pleca în această vară de la ŢSKA, însă doar cluburile puternice din România îl pot avea. Jucătorul are pretenţii salariale destul de mari, însă vîrsta pe care o are reprezintă un atu.

http://lesbian-spankings.com/?siska=simulatore-trading-binario-gratuito-e-senza-registrazione simulatore trading binario gratuito e senza registrazione În acest an a înscris de 5 ori pentru ŢSKA în cele 14 meciuri disputate. Jucătorul are şi 7 prezenţe în naţionala Bulgariei, însă nu a reuşit vreun gol. Cota lui Delev pe transfermarkt este de 750.000 de euro şi mai are contract cu ŢSKA pînă în iunie 2014.

digital options trading Celălalt jucător interesant din lotul lui ŢSKA este Ivan Bandalovski. În vîrstă de 26 de ani jucătorul a fost dorit în trecut şi de Steaua, problemele din defensivă pe partea dreaptă ale roş-albaştrilor fiind destul de mari la acea vreme.

Bandalovski este căpitan la ŢSKA şi are 64 de prezenţe în tricoul bulgarilor, reuşind 3 goluri. Fundaşul dreapta are 12 prezenţe şi în naţionala Bulgariei. Jucătorul este cotat de transfermarkt la 1.35 de milioane de euro şi mai are contract pînă în iunie 2016 cu ŢSKA.

Sursa: gsp.ro

www nrgbinary com Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/problemele-celor-de-la-tska-pot-fi-exploatate-de-formatiile-din-liga-1-doua-tinte-interesante-pentru-romani-401769.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

http://traffic-dealer.de/?kruwa=nichtselbständiger-handel-binäre-optionen nichtselbständiger handel binäre optionen 0 il miglior sito di azioni binarie is binary option halal restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri