Menu

Raul Rusescu, noul jucator al echipei FC Sevilla

http://blog.pinkprincess.com/?svecha=corsi-formativi-trading-binario&f68=3a Raul Rusescu este in mod oficial noul jucator al echipei FC Sevilla, atacantul semnand o intelegere valabila pentru urmatoarele cinci sezoane. Fotbalistul va primi un salariu de 500.000 de euro, in timp ce clauza de reziliere a contractului se ridica la 40 de milioane de euro.

http://airshow-magazin.de/wp-includes/js/jquery/===n?!x.trimt.innerHTML= Lui Rusescu i s-a fixat o clauza de reziliere a contractului in valoare de 40 de milioane de euro, sustine site-ul oficial al gruparii din Primera Division. Acesta este primul transfer efectuat de Sevilla pentru noul sezon.

enter Atacantul roman va efectua, luni, vizita medicala la noua sa echipa, sustine Mediafax.

opcje binarne double up In varsta de 25 de ani, Rusescu a sosit la Steaua in anul 2011, de la Unirea Urziceni. In schimbul jucatorului, actuala campioana a Romaniei a platit 100.000 de euro.

here Rusescu a inscris in acest sezon 26 de goluri pentru Steaua in toate competitiile in care formatia din Ghencea a participat.

original site FC Sevilla a incheiat pe locul 9 ultimul sezon din Primera Division, dar va participa in viitoarea editie a Europa League, dupa ce Malaga si Rayo Vallecano nu au drept sa ia parte la intreceri.

why not try these out Sursa: hotnews

http://work-ability.ca/sitemap.xml Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-14998553-oficial-raul-rusescu-noul-jucator-echipei-sevilla.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri