Menu

Cristi Chivu rămâne la Inter Milano încă un sezon

top 10 opzioni binarie Cristi Chivu rămâne la Inter Milano încă un sezon

http://champsportsinfo.com/?tyrid=la-migliore-piattaforma-opzioni-binarie Fostul internaţional român Cristian Chivu va rămâne încă un sezon la gruparea Internazionale Milano, conform contractului semnat în 2012, a anunţat impresarul său, Victor Becali.

Impresarul Victor Becali a declarat, pentru site-ul italian FcInterNews.it, că fundaşul Cristian Chivu va rămâne la Internazionale Milano şi sezonul viitor şi că în ceea ce îl priveşte pe atacantul Denis Alibec o decizie va fi luată de către tehnicianul formaţiei milaneze, Walter Mazzarri, scrie Mediafax.

"Cristian mai are un an de contract (n.r.- cu opţiune până la sfârşitul anului 2015). Anul trecut a semnat pe două sezoane. Va rămâne la Inter şi sezonul viitor", a spus Becali.

Întrebat dacă după părerea sa Inter va dori să îi reducă salariul lui Chivu, Victor Becali a subliniat că anul trecut deja s-a întâmplat acest lucru.

Referitor la Denis Alibec, care are contract cu Internazionale Milano până în 2016 şi a jucat sub formă de împrumut la Viitorul Constanţa, Victor Becali a spus că tehnicianul Mazzari este cel care va lua o decizie. "Dacă Mazzari va spune că nu îl vrea el va merge să joace în altă parte. Sunt echipe interesate, însă prefer să nu dau nume", a adăugat impresarul.

Presa italiană a scris, miercuri seară, că potrivit Sky Sport gruparea Internazionale Milano ar putea renunţa la serviciile lui Chivu.

Sursa: rtv.net

siti per trading binario Citeste mai mult http://www.rtv.net/cristi-chivu-ramane-la-inter-milano-inca-un-sezon_84303.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

go here 0 http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-optionen-brokerjet&065=88 cheap date lyrics restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri