Menu

Dan Petrescu ar putea ajunge in Emirate - Bursucul are trei oferte

ganar dinero por internet con opciones binarias Dan Petrescu este tot mai aproape de o despartire de Dinamo Moscova, antrenorul roman avand in acest moment trei oferte avantajoase din punct de vedere financiar. Astfel, "Bursucul" este dorit de Al Nasr, formatie care este pregatita sa-i ofere un salariu de cateva milioane de euro, informeaza Digisport.

In varsta de 45 de ani, Petrescu ar putea ajunge la Al Nasr, echipa care a fost pregatita in sezonul trecut de Walter Zenga (a incheiat campionatul pe locul sase).

order Priligy online next day delivery Daca nu va ajunge in Emirate, Dan Petrescu ar putea totusi schimba echipa. Tehnicianul este dorit de Lokomotiv Moscova si de Kuban Krasnodar (formatie pe care a mai pregatit-o).

seroquel lawsuit 2013 De-a lungul carierei, Dan Petrescu a pregatit echipele Sportul Studentesc, Rapid, Wisla Krakovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar si Dinamo Moscova.

soldi facili opzioni binarie Sursa: hotnews

corso gratis opzioni binarie إشارات الفوركس Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-14972906-dan-petrescu-putea-ajunge-emirate-bursucul-are-trei-oferte.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binario demo 0 http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-46932.html yuotube binere opti0nen vkc forex card balance check restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri