Menu

FC Barcelona a dezvăluit preţul atacantului brazilian Neymar

trading demokonto test FC Barcelona a dezvăluit preţul atacantului brazilian Neymar

opzioni binarie cassa di risparmio pordenone Atacantul brazilian Neymar a costat în total 57 de milioane de euro, a declarat vicepreşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

Seroquel canada " go options binary review Costul total al operaţiunii a fost de 57 de milioane de euro, care se împart între mai multe firme - DIS, Teisa (două fonduri de investiţii) şi Santos", a declarat Bartomeu, potrivit Mediafax.

opzioni binarie legali in italia Vicepreşedintele Barcelonei a mai spus că o parte din cele 57 de milioane de euro va merge la o firmă de consultanţă sportivă care a intervenit în transfer.

köpa billig viagra 200 mg med dr. recept "Iniţial, clubul a prevăzut ca transferul să fie în jurul a circa 40 de milioane de euro şi deja dăduse un acont de 10 milioane de euro. Dar intervenţia altor cluburi interesate a făcut ca operaţiunea să fie mai scumpă decât s-a prevăzut", a declarat Bartomeu, confirmând că unul dintre cluburi era Real Madrid.

Potrivit presei spaniole, soldi facili Real a oferit o sumă mai mare, de circa 35 de milioane de euro, în timp ce Barca a oferit 28.

Bartomeu i-a mulţumit lui Neymar că a ales FC Barcelona în contextul în care catalanii nu au făcut cea mai mare ofertă.

Clauza de reziliere a jucătorului de 21 de ani se ridică la 190 de milioane de euro, iar un acord cu FC Santos a fost încheiat pentru organizarea a două meciuri amicale, unul pe Camp Nou şi altul la Santos.

Sursa: rtv.net

le opzioni binarie sono una vera truffa Citeste mai mult http://www.rtv.net/fc-barcelona-a-dezvaluit-pretul-atacantului-brazilian-neymar_82694.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

wie funktioniert 24option 0 binary option robot minimum deposit free bonus binary option restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri