Menu

Campioana Frantei, depunctata! Directorul sportiv a fost suspendat 9 luni!

singapore binary options regulation Campioana Frantei, depunctata! Directorul sportiv a fost suspendat 9 luni!

optionen handeln demo Campioana Frantei, Paris Saint Germain, a fost sanctionata drastic de Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de fotbal. Clubul va incepe noul sezon cu trei puncte in minus iar directorul sportiv a primit o suspendare de 9 luni!

Masurile au fost luate dupa ce oficialul parizienilor, brazilianul Leonardo, l-a bruscat pe Alexandre Castro, arbitrul meciului cu Valenciennes, disputat in data de 5 mai.

anyoption app La vremea respectiva, Leonardo, nemultumit de prestatia "centralului", l-a urmarit pe acesta pe tunelul de acces la vestiare si l-a bruscat.

iqotoion Comisia de Disciplina a Ligii a considerat ca oficialul PSG a avut intentia de a-l ataca pe arbitru, motiv pentru care a dictat sanctiuni drastice.

how to make money on google apps Atat Leonardo, cat si PSG, pot ataca sanctiunile cu recurs.

buy Priligy online usa in Chesapeake Virginia M.D.

buy propecia safely online Sursa: ziare.com

opzionibinarie com anna da roma Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/campioana-frantei-depunctata-directorul-sportiv-a-fost-suspendat-9-luni-1238449

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

cara main binary options 0 http://maxbaillie.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1469276524.2089378833770751953125 binary option forum sağlam forex şirketleri restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri