Menu

Dezastru in fotbalul din Grecia! Opt echipe fara licenta!

demo trading opzioni binarie Dezastru in fotbalul din Grecia! Opt echipe fara licenta!

http://www.soleg.de/?optionende=bin%C3%A4re-optionen-handeln-in-deurschland&c32=b4 binäre optionen handeln in deurschland Fotbalul din Grecia este aproape de un adevarat dezastru dupa ce opt cluburi din prima liga au fost anuntate ca nu au primit licenta pentru sezonul urmator.

Cele opt grupari care au sanse mari sa evolueze in divizia secunda sunt Panathinaikos Atena, Aris Salonic, PAS Giannina, OFI Creta, Panionios Atena si Panthrakikos Komotini, plus retrogradatele AEK Atena si Kerkyra.

insegne forex online Cea mai surprinzatoare decizie este cea legata de Panathinaikos, oficialii clubului anuntand ca au depus la dosar toate acestele solicitate si ca acestea nu avea nicio problema.

binära optioner signaler Cele opt cluburi care nu au primit licenta au un termen de cinci zile pentru a ataca hotararea cu apel.

trading iqoption M.D.

iq test Sursa: ziare.com

iq option opzione turbo binary options ftse Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/cluburi/dezastru-in-fotbalul-din-grecia-opt-echipe-fara-licenta-1236966

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

opzioni binaria donna guadagna 0 trading online per opzioni binarie 60 sekunden trading ist das abzocke restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri