Menu

Sezon incheiat pentru Lionel Messi

binäre optionen 60 sekunden analysen Lionel Messi a suferit o intindere la bicepsul femural al piciorului drept (la meciul cu Atletico Madrid, castigat de Barca cu 2-1), accidentare care-l va tine departe de fotbal in urmatoarele saptamani, informeaza clubul catalan pe site-ul oficial. In aceste conditii, sezonul s-a incheiat pentru argentinianul Barcelonei.

överföring från forex till handelsbanken Conform staff-ului medical al catalanilor, Messi va lipsi intre doua si trei saptamani. Sezonul actual este unul incheiat pentru Lionel, cu trei etape inainte de finalul stagiunii din Primera Division (Barcelona este deja campioana a Spaniei).

autopzioni binarie trading come cominciare a wuadagnare Accidentarea suferita in disputa cu Atletico Madrid este de fapt o recidiva - prima accidentare la coapsa dreapta a fost pe 2 aprilie, la meciul cu PSG din Champions League, de la Paris.

tutto sulle opzioni binarie senza rischi Sursa: hotnews

utopzionibinarie http://www.kenyadialogue.com/?selena=options-online-broker&e48=dd options online broker Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-14802054-sezon-incheiat-pentru-lionel-messi.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri