Menu

Dorinel, dictator in Rusia

buying Seroquel online Dorinel, dictator in Rusia

opzuoni binarie conviene Dorinel Munteanu, antrenorul formatiei Mordovia Saransk, este un mic "dictator", el impunand o disciplina de fier la clubul rus.

Mijlocasul Maksim Rogov a dezvaluit secretul succesului lui Dorinel - disciplina pe care o impune tuturor oamenilor de la echipa.

billig Viagra sverige "Dorinel a construit totul cu disciplina. Vrea sa stie tot ce se intampla in club, incepand cu jucatorii si terminand cu bucatarii si oamenii care fac curatenie. Stie absolut tot!", a povestit acesta.

opcje binarne agata Jucatorul Mordoviei a mai dezvaluit si faptul ca exista cateva probleme de comunicare pentru ca Munteanu nu stapaneste mai deloc limba rusa.

opções binárias mentira "In general comunicam prin intermediul unui translator. Dorinel stie cateva cuvinte sau expresii in rusa, cum ar fi 'calm' sau 'mai repede' si mai striga in timpul jocurilor. De asemenea foloseste si limba engleza", a mai spus Rogov.

iq option carica documenti Dorinel Munteanu a preluat-o pe Mordovia in aceasta iarna, cand echipa din Saransk era ultima in Rusia.

lista migliori broker opzioni binarie Sub comanda romanului, Mordovia a obtinut cateva victorii incredibile, cu Anzhi sau Spartak Moscova, insa are sanse minime sa evite retrogradarea.

M.D>

Sursa: ziare.com

opcje binarne najnizszy depozyt Citeste mai mult http://www.ziare.com/dorinel-munteanu/antrenor/dorinel-dictator-in-rusia-1234307

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri