Menu

Portarul Bogdan Lobonţ s-a accidentat

http://www.viestintamyy.fi/?kiki=bin%C3%A4r-option-erfahrungen&c8c=bb Portarul Bogdan Lobonţ s-a accidentat

http://www.bgroads.com/?prosturadlo1=come-si-capisce-la-borsa&25f=93 Clubul AS Roma a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că portarul Bogdan Lobonţ, care s-a accidentat la meciul cu Fiorentina, a suferit o fractură de piramidă nazală.

see here Lobonţ a fost supus unor investigaţii la Campus Bio-Medico, acestea confirmând o fractură de piramidă nazală. Fotbalistul va fi văzut de un specialist, în această după-amiază, după care se va face o evaluare în privinţa disponibilităţii portarului pentru următoarele meciuri", se arată pe site-ul asroma.it.

Homepage Portarul Bogdan Lobonţ a suferit o accidentare la nas, fiind înlocuit la pauza meciului pe care AS Roma l-a câştigat, sâmbătă, scor 1-0, în deplasare, în faţa Fiorentinei, în etapa a XXXV-a a campionatului Italiei.

http://mortimer.ca/?p=991 Lobonţ s-a accidentat în minutul 28, la un duel cu Rodriguez. El a primit îngrijiri pe teren şi apoi jocul a mai fost oprit o dată deoarece românul sângera.

http://big-balloon.nl/?author=21 La pauză, Lobonţ a fost înlocuit cu Goicoechea.

original site Sursa: rtv.net

navigate to this website Citeste mai mult http://www.rtv.net/portarul-bogdan-lobont-s-a-accidentat-si-a-fost-supus-unor-investigatii-in_78513.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri