Menu

Andrea Pirlo (34 de ani) se retrage din nationala Italiei

credere alle opzioni binarie Andrea Pirlo a anuntat ca se retrage din nationala de fotbal a Italiei, informeaza Gazzetta dello Sport. Momentul se va petrece dupa Campionatul Mondial din Brazilia, din 2014. "Trebuie sa facem loc tinerilor", a explicat mijlocasul.

"Trebuie sa facem loc tinerilor. In 2014 voi renunta la echipa nationala. Campionatul Mondial este ultima competitie in care mai imbrac tricoul Italiei", a spus Pirlo pentru Gazzetta dello Sport, conform Digisport.

forex binario a basso deposito "Atunci cand nu o sa mai pot, cand nu o sa mai am pasiunea necesara si nu o sa ma mai simt important pentru echipa (n.r. Juventus), o sa fiu primul care se va da deoparte", a completat Pirlo, in legatura cu retragerea si de la echipa de club.

Tastylia Portugal Andrea Pirlo a imbracat de 97 de ori tricoul Italiei, castigand Cupa Mondiala in 2006, in Germania (dupa o finala cu Franta).

einstieg in binäre optionen De-a lungul carierei, Pirlo a evoluat pentru cele trei mari nume din Italia: Inter, AC Milan si Juventus Torino.

tasse sulle opzioni binarie Sursa: hotnews

gute charts für binäre optionen http://ekja.ee/?sekvoya=opzioni-binarie-stockpair opzioni binarie stockpair Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-14734965-andrea-pirlo-34-ani-retrage-din-nationala-italiei.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

siti per fare trading con deposito minimo 50 euro 0 gratis demokonto binära optioner custom indicators for binary options restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri