Menu

Victorie pentru Petrescu in fata lui Dorinel in Rusia

live charts binäre optionen Victorie pentru Petrescu in fata lui Dorinel in Rusia

opzioni binarie investimento un euro Trupa lui Dan Petrescu a invins cu 3-1 pe Mordovia Saransk, echipa antrenata de Dorinel Munteanu si se afla acum pe unul din locurile ce permit accesul intr-o cupa europeana, mai precis pe locul 4.

Toate cele 4 goluri ale partidei au fost marcate in primele 36 de minute. Kuranyi cu o dubla si Yusupov au marcat golurile echipei lui Dan, in timp ce Panchenko a marcat pentru Mordovia golul de onoare.

tastylia uk Mordovia se afla la coada clasamentului si poate cadea chiar pe ultimul loc din prima liga rusa daca Alaniya obtine cel putin un egal cu FC Krasnodar.

non funzionano le opzionibinarie Spartak Moskova si Rubin Kazane, cele doua formatii devansate acum de Dinamo, vor juca maine si au sansa sa-si recupereze pozitiile.

binary options competition Sursa: ziare.com

buy discount tastylia (tadalafil) onl opcje binarne legalność Citeste mai mult http://www.ziare.com/dan-petrescu/stiri-dan-petrescu/victorie-pentru-petrescu-in-fata-lui-dorinel-in-rusia-1232496

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

azioni binarie recensioni 0 http://nottsbushido.co.uk/wp-json/ bester broker für optionen opzioni binari german restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri