Menu

Oficialii lui Schalke anunţă: Ciprian Marica este dorit de Inter Milano

http://www.mylifept.com/?refriwerator=bdswiss-trade&596=7a bdswiss trade Oficialii lui Schalke anunţă: Ciprian Marica este dorit de Inter Milano

köpa Viagra säkert på nätet Directorul sportiv al clubului Schalke 04, Horst Heldt, a declarat, duminică, la postul Sport 1, că echipa italiană Internazionale Milano este interesată de achiziţionarea atacantului Ciprian Marica.

i migliori trading italiani per opzioni binarie " http://www.nc-mentor.com/?deltabank=binary-options-software-for-mac&490=e4 binary options software for mac Încă ne gândim dacă îi vom proprune prelungirea contractului lui Marica, dar nu are niciun sens să vorbim acum. Jucătorul nu este lipsit de oferte, iar Internazionale Milano este extrem de interesată de achiziţionarea lui", a spus directorul sportiv al clubului Schalke 04, Horst Heldt.

http://www.boligsalg-spanien.dk/?nlnl=binaire-opties-no-deposit&340=b1 binaire opties no deposit Ciprian Marica, în vârstă de 27 de ani, mai are contract cu gruparea germană până în vară. Internaţionalul român a fost dorit în iarnă de mai multe formaţii din Turcia şi Rusia, dar şi de AC Fiorentina.

http://www.hopeforthewearymom.com/?strazu=corsi-cvd-opzioni-binarie&55b=c3 corsi cvd opzioni binarie Schalke se află pe locul 4 în Bundesliga după 29 de etape, iar sâmbătă a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu Bayer Leverkusen. Ciprian Marica a fost titular, dar a fost înlocuit în minutul 66.

opciones binarias sin riesgo Sursa: rtv.net

binäre optionen broker auszahlung Citeste mai mult http://www.rtv.net/oficialii-lui-schalke-anunta-ciprian-marica-este-dorit-de-inter-milano_75555.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

ordering fincar online 0 Tastylia for sale buy mail order Requip restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri