Menu

Il Luce , de neoprit în Ucraina! Şahtior a câştigat şi derby-ul cu Dinamo Kiev!

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Il Luce , de neoprit în Ucraina! Şahtior a câştigat şi derby-ul cu Dinamo Kiev!

binaire opties kansspel Şahtior Doneţk e imposibil de oprit în acest sezon în Ucraina, după ce a câştigat şi derby-ul cu Dinamo Kiev, chiar pe terenul rivalei, scor 2-1.

Trupa din Kiev a deschis scorul în mintul 11, prin Yarmolenko, însă un autogol al brazilianului Danilo Silva ('44) şi reuşita lui Mkhitaryan ('75) au fost suficiente pentru ca echipa lui Mircea Lucescu să-şi adjudece a 22-a victorie în cele 23 de etape scurse până acum.

opcje binarne czy to legalne Cu 7 etape înainte de finalul sezonului, Şahtior are un avans de 17 puncte faţă de ocupanta locului secund, Metalist Harkov, şi mai are nevoie de doar cinci puncte din totalul de 21 puse în joc pentru câştigarea celui de-al cincelea titlu consecutiv în Ucraina.

tastylia (tadalafil) buy 20 mg Răzvan Raţ a fost rezervă la Şahtior, Lucescu preferând să-l folosească pe Shevchuk în flancul stâng al defensivei.

aut opzioni binarie Sursa: Prosport.ro

lavorare online steuern binà“¤re optionen à“¶sterreich Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/il-luce-de-neoprit-in-ucraina-sahtior-a-castigat-si-derby-ul-cu-dinamo-kiev-10718805

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

http://revedecabane.com/?ower=conto-demo-in-opzioni-binarie&095=c3 conto demo in opzioni binarie 0 i need to buy Revia in Abilene Texas trading online come lavoro restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri