Menu

Torje, comparat cu un jucator de la Barcelona: Nu ma intereseaza!

top 5 binary option brokers 2017 Torje, comparat cu un jucator de la Barcelona: Nu ma intereseaza!

www iqoption com demo Gabriel Torje este comparat de jurnalistii italieni cu un jucator de la FC Barcelona, insa mijlocasul roman le-a raspuns ca nu este interesat de acest lucru.

Ziaristii de la Tuttomercatoweb l-au intrebat pe micutul jucator roman cum se simte atunci cand este comparat cu Alexis Sanchez, Torje fiind transferat de Udinese tocmai pentru a-l inlocui pe chilian, plecat la Barca.

vendita online "Eu sunt Torje, Sanchez e Sanchez. El nu ma intereseaza. Nu m-am gandit niciodata la comparatia asta, nu ma intereseaza Sanchez", a raspuns Torje.

style=\'clear:both;height:0px;line height:0px;\'/ binary options trading Poreclit "Messi de Romania", Gabi Torje a fost transferat de Udinese pentru a-l inlocui pe Alexis Sanchez, chilianul fiind vandut la Barcelona.

Köp Viagra Kalmar Din pacate pentru el, Torje nu s-a adaptat in Serie A si, in vara anului trecut, a fost imprumutat in Spania, la Granada, acolo unde a avut evolutii apreciate.

plateforme demo option binaire M.D.

binäre optionen strategie.de Sursa: ziare.com

binära optioner hur gör man Citeste mai mult http://www.ziare.com/barcelona/stiri-fc-barcelona/torje-comparat-cu-un-jucator-de-la-barcelona-nu-ma-intereseaza-1228465

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri