Menu

Mourinho, foarte aproape de Chelsea! Dublă lovitură pentru Real: oferta lui Abramovich pentru Cristiano Ronaldo

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

futuros y opciones financieras diaz tinoco pdf Plecarea lui Mourinho de la Real, la finalul acestui sezon, nu mai e o surpriză pentru nimeni. Râuri de cerneală s-au scris în presa din Vest despre revenirea lui "The Special One" în Premier League, acolo unde Roman Abramovich îi face un "marcaj strâns", oferindu-i un contract excelent şi un plan prin care să domine Europa.

Jurnaliştii de la sundayexpress.co.uk merg mai departe cu speculaţiile şi anunţă că tehnicianul portughez va încerca să ia cu el pe Stamford Bridge pe cel mai bun jucător al Realului. Viitorul lui Cristiano Ronaldo pe Bernabeu este incert, iar Mourinho şi Abramovich vor să profite de această oportunitate şi să îl transfere la Chelsea, notează sursa citată.

rendimenti in opzioni " http://www.kenyadialogue.com/?selena=opizioni-binarie-bookmakers&33d=f9 opizioni binarie bookmakers Jose Mourinho se va întoarce sigur la Chelsea şi vrea să îl ia cu el pe Stamford Bridge pe Cristiano Ronaldo. Benitez le-a dezvăluit unor apropiaţi că nu contează ce va face până la finalul sezonului, pentru că Abramovich se află în discuţii avansate cu portughezul. Dacă în trecutul recent relaţiile dintre Mou şi patronul rus erau extrem de reci, rănile s-au vindecat şi cei doi sunt din nou apropiaţi. Abramovich e convins că extrem de carismaticul tehnician are 'afaceri neîncheiate' la Chelsea, după ce în perioada 2004-2007 a scris o pagină din istoria clubului britanic, cucerind două titluri", notează jurnaliştii de la www.sundayexpress.co.uk, care au informaţii şi despre oferta pe care Chelsea o pregăteşte pentru Ronaldo: " www banc de binary com Mourinho ştie că Ronaldo nu îşi mai vede viitorul alături de Real Madrid şi va încerca să îl readucă în Anglia. Prima ofertă -una test- a lui Chelsea pentru atacantul de 28 de ani va fi cifrată în jurul valorii de 70 de milioane de euro".

buy metformin and metformin azioni binarie auto 96 de milioane de euro a dat Real pentru a-l achiziţiona pe Ronaldo, în 2008, de la Manchester United. În ultima perioadă s-a speculat că atacantul portughez va părăsi Capitala Spaniei, variantele cele mai vehiculate fiind United şi PSG.

Sursa: Prosport.ro

forex trading blogg Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/mourinho-foarte-aproape-de-chelsea-dubla-lovitura-pentru-real-oferta-lui-abramovich-pentru-cristiano-ronaldo-10702446

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

licensed binary options brokers 0 binaire opties 60 sec azioni restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri