Menu

Massimiliano Allegri, dorit la Sahtior in locul lui Mircea Lucescu

conti demo per trading binario Mircea Lucescu este tot mai aproape sa plece de la Sahtior la finalul acestui sezon, iar Rinat Ahmetov (patronul echipei) a inceput sa caute un inlocuitor pentru tehnicianul roman. Conform Corriere dello Sport, Massimiliano Allegri (actualmente la AC Milan) este preferatul campioanei Ucrainei.

big option Dupa un start foarte slab de campionat, Allegri a reusit sa redreseze corabia milanista, iar echipa de pe San Siro a ajuns pe locul trei in Serie A, la doar doua puncte distanta de locul doi (ocupat de Napoli).

binaire opties makelaar In plus, Milanul a invins pe Barcelona in Champions League (2-0 in Italia) si are sanse bune sa ajunga in sferturi.

elliott wave trading signals Conform Corriere dello Sport, Allegri are pregatit un contract de 6 milioane de euro pe stagiune, pentru urmatorii patru ani. La AC Milan, antrenorul primeste 2,5 milioane de euro pe sezon.

http://denistar.rs/?enot=bin%C3%A4re-optionen-kritik binäre optionen kritik Sursa: hotnews

binäre optionen leicht verdientes geld buy Lyrica 150 mg online Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-14393244-massimiliano-allegri-dorit-sahtior-locul-lui-mircea-lucescu.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binäre optionen niedrisgste mindesteinzahlung 0 Köpa Cialis Simrishamn http://maxbaillie.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1468957809.5502378940582275390625 opzioni binarie ecn restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri