Menu

Arabii dau cartile pe fata: Iata cat castiga Radoi si Olaroiu

24option forum Arabii dau cartile pe fata: Iata cat castiga Radoi si Olaroiu

handeln mit 365trading Conducerea clubului Al-Ain a hotarat sa faca publice salariile pe care Cosmin Olaroiu si Mirel Radoi le incaseaza, dupa ce in presa araba s-a zvonit ca cei doi vor pleca la Al-Hilal.

Arabii sustin ca plecarea celor doi romani la Al-Hilal este putin probabila intrucat in Emirate au salarii extrem de mari.

investire in borsa con le opzioni binarie "Cosmin castiga 3 milioane de dolari pe an, iar Radoi aproape 3,5 milioane de dolari. Noi ne dorim ca ei sa isi prelungeasca intelegerile cu noi pentru ca ne luptam pe mai multe fronturi. Va asiguram ca banii nu sunt un obstacol pentru Al-Ain, daca vor dori sa continue", a spus un oficial al clubului din Emirate.

billig Viagra danmark Recent, presa araba a scris ca Radoi si Olaroiu vor ajunge din vara la Al-Hilal.

migiori sistemi per vincere con opzioni binarie Mirel Radoi si-a cumparat, insa, o casa la Dubai, pentru care a platit 800 de mii de euro, iar planurile sale par mai degraba legate de Al-Ain.

opzioni binarie opinioni yahoo C.S.

miglior broker opzioni binarie 60 secondi Sursa: ziare.com

trading on line col sistema binario Citeste mai mult http://www.ziare.com/mirel-radoi/al-hilal/arabii-dau-cartile-pe-fata-iata-cat-castiga-radoi-si-olaroiu-1222763

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

buy genuine Requip 0 conto prova trading azioni binarie free binary options trading demo account restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri