Menu

Transfer de milioane pentru Săpunaru! Italienii anunţă că doi granzi se bat pentru semnătura românului

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Transfer de milioane pentru Săpunaru! Italienii anunţă că doi granzi se bat pentru semnătura românului

fare trading online con 10 euro Fundaşul echipei Real Zaragoza, Cristian Săpunaru, este dorit de Internazionale Milano, informează ilsussidiario.net, menţionând că principalul pericol pentru gruparea milaneză în privinţa tentativei de achiziţionare a românului este clubul Lazio Roma, care vrea să îşi întărească apărarea.

binary options 60 min strategy " http://traffic-dealer.de/?kruwa=die-beste-gewinn-strategie-bei-binГ¤ren-optionen-fГјr-anfГ¤nger die beste gewinn strategie bei binГ¤ren optionen fГјr anfГ¤nger Având în vedere prestaţiile foarte bune ale românului, multe cluburi sunt interesate de el, iar între acestea se află şi Inter. (...) Conducerea grupării Real Zaragoza ar intenţiona să îi prelungească lui Săpunaru contractul, dar deocamdată nu a primit răspunsuri din partea fundaşului, care se gândeşte bine la viitorul său, deoarece este destul de tânăr şi poate avea o şansă importantă sezonul viitor. Pericolul mare pentru Inter vine din Italia, de la Lazio: această grupare vrea să îşi întărească apărarea, având în vedere faptul că Abdoulay Konko ar putea pleca la altă echipă", notează site-ul italian, care precizează că Săpunaru s-a aflat în atenţia mai multor cluburi italiene şi anul trecut.

opzioni binarie e fisco Cristian Săpunaru, 28 de ani, a semnat un contract pe un an cu Real Zaragoza, la 31 august 2012.

Best time to invest in binary options do Sursa: Prosport.ro

come togliere liscrizione dall iqoption corsi trading Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/stranieri/transfer-de-milioane-pentru-sapunaru-italienii-anunta-ca-doi-granzi-se-bat-pentru-semnatura-romanului-10600724

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri