Menu

Ajax, încă o victimă de lux a Stelei! De Boer îşi pune cenuşă în cap, dar recunoaşte meritele românilor: Pot merge mai departe . Reacţia după eliminare:

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Ajax, încă o victimă de lux a Stelei! De Boer îşi pune cenuşă în cap, dar recunoaşte meritele românilor: Pot merge mai departe . Reacţia după eliminare:

Steaua îşi trece în palmares încă o victimă de lux, după celebra dublă cu Valencia. De Boer a recunoscut după meci că Steaua este o echipă valoroasă şi crede că românii pot trece şi de Chelsea.

"Ne-am aşteptat ca Steaua să pună presiune de la început, dar nu a fost chiar aşa. Noi am avut prima ocazie mare, apoi am avut şi alte şanse, dar nu am marcat. Nu e o experienţă frumoasă pentru mine. Am avut un avantaj de 2-0, trebuia doar să marcăm un gol, dar nu ne-am ales cu nimic. Cred că am avut tactica potrivită, dar asta e. Pentru jucători e o experienţă importantă. Acum trebuie ca jucătorii să-şi revină, campionatul e cel mai important, trebuie să ne concentrăm la el. Nu ne-am aşteptat să pierdem, dar nu am jucat rău, asta e partea bună. E o lecţie că trebuie să fii concentrat chiar atunci când controlezi jocul. Steaua e o echipă foarte bună. A avut şi două absenţe importante astăzi", a declarat De Boer după meci.

Antrenorul lui Ajax crede că Steaua poate trece de Chelsea

"Cred că poate merge şi mai departe, dar va avea un adversar foarte dificil în turul următor, Chelsea. Le doresc mult noroc", a încheiat De Boer.

Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/europa-league/ajax-inca-o-victima-de-lux-a-stelei-de-boer-isi-pune-cenusa-in-cap-dar-recunoaste-meritele-romanilor-pot-merge-mai-departe-reactia-dupa-eliminare-10585063

Parteneri