Menu

Ajax, încă o victimă de lux a Stelei! De Boer îşi pune cenuşă în cap, dar recunoaşte meritele românilor: Pot merge mai departe . Reacţia după eliminare:

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Ajax, încă o victimă de lux a Stelei! De Boer îşi pune cenuşă în cap, dar recunoaşte meritele românilor: Pot merge mai departe . Reacţia după eliminare:

probleme mit anyoption Steaua îşi trece în palmares încă o victimă de lux, după celebra dublă cu Valencia. De Boer a recunoscut după meci că Steaua este o echipă valoroasă şi crede că românii pot trece şi de Chelsea.

order generic Priligy without prescription in Vancouver Washington "Ne-am aşteptat ca Steaua să pună presiune de la început, dar nu a fost chiar aşa. Noi am avut prima ocazie mare, apoi am avut şi alte şanse, dar nu am marcat. Nu e o experienţă frumoasă pentru mine. Am avut un avantaj de 2-0, trebuia doar să marcăm un gol, dar nu ne-am ales cu nimic. Cred că am avut tactica potrivită, dar asta e. Pentru jucători e o experienţă importantă. Acum trebuie ca jucătorii să-şi revină, campionatul e cel mai important, trebuie să ne concentrăm la el. Nu ne-am aşteptat să pierdem, dar nu am jucat rău, asta e partea bună. E o lecţie că trebuie să fii concentrat chiar atunci când controlezi jocul. Steaua e o echipă foarte bună. A avut şi două absenţe importante astăzi", a declarat De Boer după meci.

binäre optionen broker ohne mindesteinzahlung binary options trading signal service Antrenorul lui Ajax crede că Steaua poate trece de Chelsea

http://moragbrand.com/?ljap=opzione-binaria-conto-aperto-demo&ced=80 opzione binaria conto aperto demo är det olagligt att köpa Sildenafil Citrate "Cred că poate merge şi mai departe, dar va avea un adversar foarte dificil în turul următor, Chelsea. Le doresc mult noroc", a încheiat De Boer.

martingala su opzioni binarie Sursa: Prosport.ro

tastylia strips reviews Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/europa-league/ajax-inca-o-victima-de-lux-a-stelei-de-boer-isi-pune-cenusa-in-cap-dar-recunoaste-meritele-romanilor-pot-merge-mai-departe-reactia-dupa-eliminare-10585063

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

opcje binarne bonusy 0 vendita allo scoperto opzioni mibo www optionweb com restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri