Menu

FIFA: Tehnologia video va fi introdusa la Cupa Confederatiilor (2013) si Campionatul Mondial (2014)

grafici opzioni binarie ​FIFA a anuntat, printr-un comunicat de presa postat pe site-ul oficial, ca va introduce tehnologia de linia portii (GLT) la Cupa Confederatiilor din 2013 si Campionatul Mondial de Fotbal din 2014. Masura vine dupa ce au fost luate mai multe decizii eronate de-a lungul turneelor finale.

falsi segnali nel forex Federatia Internationala de Fotbal a utilizat pentru prima data "GLT" la Mondialul Cluburilor din 2012, din Japonia.

iqoption forum "Scopul este de a folosi Tehniologia Liniei de Poarta pentru a ajuta oficialii meciului si sa fie instalata pe toate stadioanele, in functie de succesul pe care il va avea aceasta tehnologie", se precizeaza in comunicatul FIFA.

http://stmarysvancouver.ca/?victor=opzioni-binarie-cosa-sono opzioni binarie cosa sono UEFA nu impartaseste ideea FIFA, Michel Platini (seful forului european) declarand in mai multe randuri ca nu este de acord cu introducerea "GLT" in competitiile organizate de UEFA.

tutorial trading online Sursa: hotnews

binary option platform provider piattaforme trader garantite Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-14260884-fifa-tehnologia-video-introdusa-cupa-confederatiilor-2013-campionatul-mondial-2014.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

http://blog.pinkprincess.com/?svecha=www-traderworld-lavazza-com&491=14 www traderworld lavazza com 0 binary options business dating older woman restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri