Menu

Presedintele clubului italian de fotbal Cagliari a fost arestat

http://tukani.cz/?pimono=opciones-binarias-50-euros-gratis&4ad=5c opciones binarias 50 euros gratis Presedintele clubului din Serie A Cagliari, Massimo Cellino, a fost arestat, joi, alaturi de alte doua persoane, toti fiind banuiti de politie pentru fals si deturnare de fonduri, in cazul renovarii stadionului Is Arena, relateaza Mediafax.

binary options no deposit bonus september 2017 Mauro Contini, primarul districtului Quartu, din suburbia orasului Cagliari, unde este situat stadionul, si consilierul pentru lucrari publice Stefani Lilliu au fost retinuti impreuna cu Cellinos, a anuntat agentia ANSA.

lagligt beställa Sildenafil Citrate Renovat in 2012, stadionul Is Arenas nu corespunde in totalitate normelor de securitate pentru a gazdui meciuri din Serie A.

http://melroth.com/?komp=binary-mathex&386=de binary mathex Sursa: hotnews

http://www.boligsalg-spanien.dk/?nlnl=binaire-opties-speculatietaks&355=20 binaire opties speculatietaks opcje binarne strategie forum Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-14227515-presedintele-clubului-italian-fotbal-cagliari-fost-arestat.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binäre optionen norbert 0 opzioni binarie beet options il miglior broker di opzioni bibarie restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri