Menu

Mircea Lucescu ar putea fi anchetat in Ucraina pentru evaziune fiscala

online trading 60 sekunden Igor Miroshnichenko, membru al Partidului Liberal, a cerut ca autoritatile din Ucraina sa cerceteze modul in care sunt platiti mai multi antrenori si jucatori din campionatul intern de fotbal. Printre cei nominalizati se afla si Mircea Lucescu, tehnicianul celor de la Sahtior Donetk. "Ma voi adresa Procurorului General pentru a-i ancheta de evaziune fiscala", a declarat Miroshnichenko.

opzioni binarie strategie 5 minuti "Platile se fac dupa o schema opaca, folosita in special de straini. Trebuie sa aflam sumele reale pe care acestia le primesc si sa le comparam cu ceea ce e oficial. Juande Ramos primeste, potrivit presei, 5 milioane de euro ca antrenor al lui Arsenal Kiev, iar Mircea Lucescu 3 milioane de euro la Sahtior. Sunt sume foarte mari si sunt convins ca nu sunt declarate, astfel ca nu se platesc taxele la bugetul de stat. Ma voi adresa Procurorului General pentru a-i ancheta de evaziune fiscala!", a declarat  Igor Miroshnichenko, citat de timeua.info, conform gsp.ro.

autopzionibinarie è una truffa Formatiile Arsenal Kiev, Sahtior Donetk, Dnepr, Metalist si Dinamo Kiev sunt acuzate de evaziune fiscala. Conform lui Igor Miroshnichenko, echipele mai sus mentionate nu ar declara intreaga suma cu care ii platesc pe angajati.

uk binary options signals Sursa: hotnews

binäre optionen paul junker qoption trading binario Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-14181941-mircea-lucescu-putea-anchetat-pentru-evaziune-fiscala-ucraina.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

trading demo opzioni binarie senza registrazione 0 siti che fanno trade con un euro Tastylia Supplier restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri