Menu

FC Barcelona: Vilanova revine in 15-20 de zile

Antrenorul echipei FC Barcelona, Tito Vilanova, operat la 20 decembrie, va reveni la munca in 15-20 de zile, a declarat, vineri, presedintele clubului spaniol, Sandro Rosell, potrivit Mediafax.

opcje binarne dziennik tradera "Cred ca va reveni la munca in 15-20 de zile. Medicii au asigurat ca sedintele de chimioterapie si radioterapie nu-l vor impiedica sa-i faca treaba", a declarat Rosell in fata participantilor la Dubai International Sports Conference.

trading binary options on stocks Tito Vilanova, in varsta de 44 de ani, a fost operat, joia trecuta, la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, dupa ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul in care i-a fost extirpata o tumoare, in 2011.

modello di strategia forex Vilanova a suferit in noiembrie 2011 o operatie in cadrul careia i-a fost indepartata o tumora de la glanda parotida.

الخيارات الثنائية بالثانية Sursa: hotnews

http://kitzmann-architekten.de/?slava=bin%C3%A4re-optionen-gratis-demokonto&2d4=4c binäre optionen gratis demokonto opciones financieras mascareñas Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-13902575-barcelona-vilanova-revine-15-20-zile.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

iq optiopn 0 trading indicators rsi legitimate binary options australia restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri