Menu

Roberto Di Matteo, dat afara de la Chelsea

vix trading Chelsea a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca l-a demis pe antrenorul Roberto Di Matteo, dupa rezultatele slabe ale echipei din ultima perioada. Campioana Europei a fost invinsa de Juventus, rezultat in urma caruia pastreaza sanse mici de a ajunge in "optimile" Champions League.

"Rezultatele din ultima perioada nu au fost satisfacatoare, iar Consiliul de Administratie a decis ca este nevoie de o schimbare pentru a merge in directia buna. Intelegerea cu Roberto Di Matteo a fost intrerupta", se precizeaza pe site-ul celor de la Chelsea Londra.

corso per opzioni binarie In varsta de 42 de ani, Di Matteo a preluat-o pe Chelsea in primavara acestui an, reusind sa cucereasca prima Liga a Campionilor din istoria formatiei de pe "Stamford Bridge".

http://dijitalkss.com/insanlik-ve-kss-icin-yeni-bir-olanak-crowdsourcing-2/?p„1¤7/a> indicatori opzioni binarie infalibili broker di opzioni binarie Di Matteo a platit tribut parcursului slab din Champions League (sezonul 2012-2013) si din Premier League (echipa a ajuns pe locul 3) si a fost indepartat.

binaere option Sursa: hotnews

http://kitzmann-architekten.de/?slava=bin%C3%A4re-optionen-versteuern-schweiz&215=18 binäre optionen versteuern schweiz forex index correlation Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-13658020-roberto-matteo-dat-afara-chelsea.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

bdswiss betrug 0 operazioni binarie paypal gratis opcje binarne exbino restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri