Menu

Presedintele Serbiei il gratiaza pe fostul fotbalist Dragan Dzajic, inculpat pentru transferuri ilegale

http://nutrilovepets.com//wp-cache.php?z3=M3FHVGd2LnBocA== köpa cabergoline Presedintele Serbiei, Tomislav Nikolic, il va gratia pe legendarul fotbalist sarb Dragan Dzajic, acuzat de o frauda de milioane din transferurile de jucatori de la Steaua Rosie Belgrad la cluburi europene, informeaza presa din aceasta tara, citata de Agerpres.

http://blog.pinkprincess.com/?svecha=fanta-trading&135=c0 fanta trading Cotidianul "Danas" arata ca decizia privind gratierea va fi publicata in Monitorul oficial "in scurt timp", moment in care va intra in vigoare.

http://thegobblersknob.com/?savikshyster=que-es-comercio-de-opciones&728=a6 que es comercio de opciones Procuratura sarba l-a inculpat pe Dzajic in 2010 pentru abuz de putere si sustragere de fonduri in timpul presedintiei la Steaua Rosie Belgrad (1998-2004). Acuzatia ii vizeaza, de asemenea, si alti doi fosti conducatori ai clubului belgradean, precum si o persoana care a girat operatiunile financiare.

http://generalclad.com/?serebro=trading-oro&d61=af trading oro Dzajic, considerat cel mai bun fotbalist sarb in ultimii 50 de ani, a fost detinut timp de 5 luni in 2008, in perioada anchetei. Finalul procesului penal este prevazut pentru ianuarie, dar gratierea va fi efectiva chiar si inainte de incheierea procedurii legale.

insider forex trading secrets Gratierea lui Dzajic intervine in zilele in care Guvernul urmeaza sa anunte un plan de ajutor pentru clubul-emblema, iertandu-l de mari datorii, precum si inaintea crearii unui grup de lucru, condus de fotul fotbalist, care va conduce Steaua Rosie pana la alegerea noului presedinte, cel mai probabil in decembrie. Presa scrie ca Dzajic ar putea fi candidat din nou pentru a conduce din functia de presedinte Steaua Rosie Belgrad.

sustanon 300 mg/ml Sursa: hotnews

opciones binarias mejores estrategias guadagnare in borsa ez treader Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-13639504-presedintele-serbiei-gratiaza-fostul-fotbalist-dragan-dzajic-inculpat-pentru-transferuri-ilegale.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binära optioner info 0 binäroptionen stockpair binární opce pravda restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri