Menu

FIFA anunta: Tehnologia video va fi testata la Mondialul Cluburilor din decembrie

opzioni binarie funzionano veramente ​FIFA a precizat, marti, ca a semnat contracte de licenta cu doua societati pentru a testa tehnologia video pe linia portii, Mondialul Cluburilor urmand sa fie prima competitie care va beneficia de proba video pentru fazele controversate, informeaza Mediafax.

opçoes binarias one touch Cei doi furnizori sunt "Hawk-Eye" si "GoalRef". Primul furnizor se bazeaza pe un sistem cu camere video, in timp ce al doilea utilizeaza un camp magnetic si o minge speciala.

binary robot "Aceasta etapa-cheie in procesul de implementare a tehnologiei pe linia portii, care a debutat in 2011, semnifica faptul ca cele doua societati dispun de autorizatia de a instala sistemele lor peste tot in lume", a explicat FIFA.

Make money working from home for free legit Mondialul Cluburilor se va disputa intre 6 si 16 decembrie 2012, in Japonia. Aceasta va fi prima competitie fotbalistica in care va fi folosita tehnologia video.

non prescription Orlistat 120 mg Sursa: hotnews

binäre optionen traden lassen demo free opzioni binarie Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-13470058-fifa-anunta-tehnologia-video-testata-mondialul-cluburilor-din-decembrie.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

best forex winning strategy 0 binaire opties handelen binary options brokers practice account restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri