Menu

Chiricheș e noul Chivu » Ce probleme de coșmar are căpitanul României: Pentru el nu e altă soluție decât să se opereze

i thought about this EXCLUSIV Chiricheș e noul Chivu » Ce probleme de coșmar are căpitanul României: Pentru el nu e altă soluție decât să se opereze

go to site source Fundașul Vlad Chiricheș, căpitanul "naţionalei", suferă de luxaţie recidivantă, aceeaşi accidentare pentru care Crsti Chivu s-a operat în 2008.

go to link Victoria cu Kazahstan a lăsat urme adânci în lotul lui Contra. Pintilii (ruptură musculară) şi Grozav (plagă tăiată la tendonul lui Achile, care a necesitat 5 puncte de sutură), au şi părăsit cantonamnetul "tricolorilor", ei urmând să lipsească cu Danemarca. În locul primului, selecţionerul l-a convocat de urgenţă pe dinamovistul Paul Anton. Grigore şi Hoban s-au ales şi ei cu contuzii, iar Benzar şi Chipciu, oricum suspendaţi pentru partida de la Copenhaga, acuză şi ei probleme: o luxaţie de genunchi, respectiv mari dureri de spate. 

Pericol să tot sară!

source link Un caz aparte este cel al lui Vlad Chiricheş. Căpitanul echipei naţionale a rezistat cu greu pe teren până la final, după un nou episod în care i-a sărit iar umărul stâng. O accidentare mai veche, de la partida cu Danemarca, din martie. De atunci, umărul stâng al lui Vlad a mai ieşit de câteva ori.

http://onodenje.com/?strydor=kostenloses-demo-konto "La fiecare meci e în pericol să îi tot sară umărul. Şi nu e sigur că mereu poate fi pus la loc pe teren. Pentru el nu e altă soluție decât să se opereze. Are aceeaşi problemă ca şi Cristi Chivu, care s-a accidentat la fel într-un amical cu Germania, prin 2007, dar a fost nevoit să ajungă la operaţie imediat după Euro 2008", spun surse federale.

http://protak.se/?koftuna=bin%C3%A4ra-optioner-video&0e3=65 Chiricheș ar urma să se opereze în vară, iar recuperarea ar dura minimum două luni. 

 

http://belvederefireisland.com/?komilfo=trend-online&0d9=20 Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/exclusiv-chiriches-e-noul-chivu-ce-probleme-de-cosmar-are-capitanul-romaniei-pentru-el-nu-e-alta-solutie-decat-sa-se-opereze-522625.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

iq option отзывы 0 have a peek here i thought about this restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri